Dobre vijesti za Bilića: Benayoun sigurno ne igra, inficirala mu se Ahilova tetiva

YOSSI BENAYOUN sigurno neće nastupiti protiv Hrvatske, ali ni protiv Grčke u kvalifikacijskim susretima za Euro 2012. Jučer su izraelski mediji javili kako se najbolji Fernandezov nogometaš čudesno oporavio nakon povratka s tretmana iz Beograda. Tamo je bio kod "Doktorke Marijane" koja ga je alternativnom medicinom pokušala osposobiti za meč protiv Hrvatske.

Nakon liječenja pridružio se svojim suigračima u Tel Avivu i izjavio je "da se osjeća puno bolje te da bi mogao nastupiti protiv Hrvatske". Ipak, tek je naknadno otkrivena i infekcija Ahilove tetive koja ja uništila sve nade da bi se Cheseajev veznjak mogao zaigrati protiv Bilićevih trupa.

Benayoun je rekao treneru Fernandezu, kao i glavnom doktoru reprezentacije Marku Rosnovskom, da je spreman igrati i "pod injekcijama", no taj je prijedlog odbijen zbog rizika od dodatnog pogoršanja ozlijede. Yossi je upozoren da bi nastup mogao prolongirati njegov konačni oporavak i za nekoliko mjeseci.

"Sjedim u hotelu i jako sam tužan. Grizem se jer znam koliko sam čekao da se pridružim reprezentaciji i dam svoj doprinos. Baš prije dvije najvažnije utakmice ja se ozlijedim. Ovo je jedna od zadnjih prilika za mene da zaigram na Europskom prvenstvu i zaista sam želio igrati protiv Hrvatske i Grčke", izjavio je razočarani Benayoun.

Pročitajte više