Dokić plakala nakon poraza i čak 28 dvostrukih pogrešaka

SRPSKA tenisačica koju trenira hrvatski trener Borna Bikić, a u vezi je s njegovim bratom, 22-godišnja Jelena Dokić rasplakala se nakon poraza od Nijemice Julie Schruff u 1. kolu turnira u novozelandskome Aucklandu.

Negdašnja četvrta tenisačica svijeta nastoji se vratiti u vrhunski tenis sa 349. mjesta na WTA ljestvici, a protiv Nijemice je bila nadomak pobjede jer je imala prvi set i vodstvo od 4:2 u drugom.

No, poslije izgubljenoga "tie-breaka" igra Jelene Dokić se raspala, a ostat će zabilježeno da je imala nevjerovatnih 28 dvostrukih pogrešaka na servisu, od čega čak šest zaredom.

Jelena je nakon meča izjavila kako joj je bilo jako teško igrati nakon velike pauze koju je imala. No, dodala je kako se zbog 28 dvostrukih pogrešaka može samo nasmijati, iako je plakala.
 
"Izgubila sam živce, igra mi se raspala jer odavno nisam igrala ovakav turnir. Plakala sam jer sam mogla glatko pobijediti", kazala je Dokić, koja će sljedećeg tjedna igrati u Canberri.

"S obzirom na moj ranking nisam trebala biti ni blizu Nijemici koja je 80. na na svijetu" - dodala je Dokić, koju je poraz ipak jako pogodio.

Bit će to nakon pet godina njezin prvi povratak u Australiju, zemlju u kojoj je živjela i čije je državljanstvo napustila pod utjecajem nasilnog oca.

Pročitajte više