Drama u Beču: Bijesni navijači umalo linčovali HNS-ovog povjerenika za karte Martinca

VELIKA se gužva prijepodne stvorila u bečkoj Museumstrasse gdje su se, kako su mislili neki navijači trebale prodavati karte za utakmicu Hrvatske i Turske, a razočarani navijači kad su shvatili da karata zaista nema nasrnuli su na kombi u kojemu se nalazio HNS-ov povjerenik za karte Nikša Martinac, doznaje Index.

Naime, proteklih su dana po hrvatskim medijima kolale razne informacije o kartama za predstojeći susret, da će ih HNS dobiti još šest tisuća, da će ih dobiti tek stotinjak, te da neće dobiti dodatne karte. Informaciju o dodatnim kartama objavili su neki hrvatski mediji, da bi i sam Srebrić kazao kako će možda dobiti vrlo malen broj karata za utakmicu. No, Uefa je vrlo brzo demantirala da će pustiti u prodaju još karata HNS-u, čak su našoj krovnoj nogometnoj ogranizaciji uputili i službeni dopis u kojemu mole da zaustave dezinformacije koje se šire među hrvatskim navijačima.

"Šire se glasine da Uefa pušta u prodaju određeni broj ulaznica za četvrtfinale, ali to nije slučaj. Veliki broj navijača iz Hrvatske zbog glasina kontaktira naše urede. Sve utakmice su rasprodane, što znači da su ulaznice već dodijeljene savezima. Po šest tisuća ulaznica dodijeljeno je svakom savezu i te su ulaznice rezevervirane prije turnira. Uefa neće imati javnu ponudu putem Uefa.com. Danas smo objavili da su ulaznice prodane putem vaučer sustava već dodijeljene savezima.", priopćila je Uefa.

H.A.
Foto: Arhiva

Pročitajte više