Hrvatska reprezentacija

Evo što slovenski mediji pišu nakon utakmice Hrvatske i Slovenije

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija remizirala je sa Slovenijom u prijateljskoj utakmici u katarskoj Dohi, susret je završio 1:1. Jedini pogodak na utakmici za Hrvatsku zabio je u 39. minuti Andrej Kramarić. Ćaleta-Car je poslao dodavanje iz zadnje linije, a slovenski stoper Brekalo je promašio loptu pa je tako Kramarić izbio sam pred Oblaka i realizirao čistu priliku.

Na samom kraju za 1:1 zabio je Jaka Bijol. Ova je utakmica bila bitna za Zlatka Dalića i njegovu momčad jer su u Dohi igrali u formaciji s trojicom stopera, ali i zato što je Hrvatska osigurala drugu jakosnu skupinu u ždrijebu za Svjetsko prvenstvo. 

Reakcije slovenskih medija

Slovensko Delo je nakon utakmice objavilo tekst pod naslovom "U 92. minuti Bijol je uzeo pobjedu svjetskim doprvacima". Delo piše da je "nogometna reprezentacija Slovenije u utakmici u kojoj nije bilo pretjerano mnogo prilika uspjela stići do svog četvrtog remija protiv Hrvatske".

Slovenski portal 24ur na izvještaj s utakmice stavio je naslov "Bijol u 92. minuti donio slovenskoj reprezentaciji remi protiv Hrvatske", dok Slovenske Novice pišu "Slovenski nogometaši izvukli remi protiv Hrvatske". Slovenski dnevnik piše "Bijol na samom kraju utakmice donio remi s Hrvatima".

Pročitajte više