TRANSFERI

FOTO Sjećate se papirića s Juventusovim pojačanjima? Goal dokazao da je istinit

Foto: EPA-EFE

KRAJEM siječnja talijanski Il Tempo objavio je vijest o poderanom papiriću Juventusovog direktora Fabija Paraticija, na kojem su se nalazila imena potencijalnih pojačanja talijanskog prvaka.

>>> FOTO Juventusov direktor u restoranu ostavio popis pojačanja

Ostao je u milanskom restoranu Bera i na njemu su se nalazila imena mladih talenata Demirala, Romera, Tonalija i Chiese, Juventusovih meta za ljetni prijelazni rok.

Uz njih su bila imena pojačanja za sastav za Primaveru, a s desne strane je opisana operacija u kojoj Juventus pušta Miralema Pjanića te dovodi Sergeja Milinković-Savića.

Četiri mjeseca kasnije Goal je taj papirić ponovno spojio i analizirao situaciju.

4 months back, Il Tempo (an Italian newspaper) found a paper torn up by Paratici in a milanese restaurant. The paper had...

Posted by Around Turin on Wednesday, June 5, 2019

Mladi Turčin Demiral je na pragu Juventusa, koji će ga Sassuolu platiti 15 milijuna eura. Cristian Romero iz Genoe je također vrlo blizu potpisa za 20 milijuna eura i Juventus bi ga trebao kupiti pa ostaviti na posudbi u Genoi sljedeće sezone.

Blizu potpisa je, kažu Talijani, i Federico Chiesa iz Fiorentine. Navodno su s igračem sve dogovorili, oko pet milijuna eura po sezoni ga čeka, no još treba srediti dogovor s Fiorentinom, koja je dobila nove vlasnike. 

Srbin Milinković-Savić velika je želja torinskog kluba, no Lazio traži više od 80 milijuna eura. Juventus nudi 20 manje, a predsjednik rimskog kluba, Lotito, ne želi ni čuti za tu cifru.

S druge strane, još nije jasan status Miralema Pjanića. Jako ga želi PSG, a Bianconeri bi ga pustili za 80 milijuna eura kako bi doveli Milinković-Savića.

Od glavnih imena s popisa jedino nema vijesti oko veznjaka Sandra Tonalija iz Brescie.

Pročitajte više