LIGE PETICE

Francuski mediji žestoko kritiziraju Neymara

Foto: Imago Sports/Guliver

PARIS SAINT-GERMAIN je nakon osam uzastopnih pobjeda na startu sezone u francuskom prvenstvu tijekom vikenda pretrpio prvi poraz, a s njim su stigle i kritike najvećih zvijezda tima.

Rennes je, podsjetimo, u nedjelju s 2:0 bio bolji od PSG-a koji, unatoč tome što su za njega igrali Kylian Mbappe, Neymar, Lionel Messi, Angel Di Maria i ostala jaka imena, nije uputio niti jedan udarac u okvir gola suparničkog tima. Francuski mediji i dalje se bave tim porazom, a na njihovom se udaru posebno našao Neymar.

L'Equipe tako navodi da je brazilski napadač daleko od igrača kakav je bio u vrijeme igranja za Barcelonu, odnosno da nije ni blizu izdanjima kakva je pružao kad se iz katalonskog kluba u transferu vrijednom 222 milijuna eura preselio iz katalonskog kluba u pariški. Za posljednja dva gola potrošio je 41 udarac, ističe se.

Da od njega u tehničkom smislu nema koristi i da mu nedostaje preciznosti ističe i Le Parisien koji napominje da je Neymar u ogledu protiv Rennesa pružio svoje najslabije izdanje ove sezone. Postavlja se pitanje hoćemo li ga ikad više vidjeti u starim izdanjima i zaključuje da je u susretu s Rennesom izgledao tek kao sjena igrača kakav je nekoć bio.

Pročitajte više