Fuchse i Kiel imaju odlične vratare, manje golova je realna opcija

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Najzanimljiviji meč ovog kola odigrat će se u Berlinu, gdje se sastaju domaćin Fuchse i THW Kiel. U pitanju je dvoboj ekipa koje pretendiraju za sami vrh tablice.

Što se tiče Fuchse-a ove sezone su dodatno jači, radili su pametno i ciljano, pa su tako doveli: legendarnog lijevog/srednjeg beka španjolskog rukometa, Ikera Romera (FC Barcelona); jako talentiranog pivota Evgenia Pevnova (TSG Friesenheim) te solidnog šveđanina, lijevog beka, Jonathana Stenbäckena (IK Sävehof); a klub su napustili igrači koji su uglavnom grijali klupu: Konrad Wilczynski (SG Handball West Wien), Martin Murawski (SV Post Schwerin), Michal Kubisztal (Wisla Plock), Patrick Ziebert (SG LVB Leipzig), Fabian Böhm (Bergischer HC) i Stian Vatne (kraj karijere). Od ovih odlazaka jedino je mali minus gubitak Kubisztala, no Stenbacken bi to trebao sasvim solidno zamijeniti. Fuchse u svom timu ima sjajnih pojedinaca poput Christophersona, Jaszka, Heinvettera, Laena, Peterssona..itd. Fuchse u ovom meču može računati na sve igrače, iako je Ninčević imao određenih problema sa gripom.

Iako Kiel raspolaže se najvećim proračunom u bundesligi, oni su mirovali po pitanju transfera, nisu nikoga doveli, no nisu nikoga ni prodali pa tako imamo Kiel u nepromjenjenom sastavu što znači da neće biti problema sa uigravanjem ekipe. Iako Kiel nije doveo nikoga bitno je da su potpuno spremni, Kim Andersson i Daniel Narcisse, što nije bio slučaj prošle sezone.Ono što je postalo zanimljivo jest da je Kiel prije meo protivnike napadom, tj. brzim centrom, visokim tempom, no danas osim toga tuku protivnike i čvrstom obranom. Što se tiče ozljeda pred ovaj meč nema nikakvih problema, svi igrači su na raspolaganju.

BetPlace.net preporučuje:

Poznato je pravilo da kad ekipa Fuchse-a igra kući protiv jakih ekipa dolazi under dok recimo utakmice kući protiv laganih ekipa, ekipa sa dna tablice, su obično overi. Mi ćemo ovaj recept primijeniti i ovom meču i uzeti under 55.5. Osim toga obje ekipe imaju na golu vrhunske golmane, golmane koji sigurno spadaju u top 10 na svijetu, Kiel ima Omeyera a Fuchse Heinvettera. Ipak under nije za ozbiljniji ulog, jer nikad se ne zna sa Kielom, koji ima izazitu napadačku snagu i nije baš ugodno igrati undere kad je Kiel u pitanju.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više