Fulham računa na šetnju u Dugopolju: "Nismo kod Šahtara ili Juventusa". Igraju prinove Kasami i Gecov

SPLIT bi mogao profitirati od podcjenjivačkog stava Fulhama, jer kako je za engleske medije izjavio veznjak Danny Murphy: "Došli smo obaviti posao i teško mi se previše uzbuđivati oko protivnika kod kojeg igramo u kvalifikacijama i o kojem ne znamo ništa."

"Budimo iskreni, nećemo večeras igrati ispred 40 ili 60 tisuća gledatelja kod Šahtara ili Juventusa" prepotentno je Murphy podsjetio koga je to Fulham pretprošle sezone eliminirao na putu do finala Europa lige, gdje je pak izgubio od Atletica.

Fulhamu je Split treća kvalifikacijska prepreka nakon Runavika s Fraskih Otokao i sjevernoirskih Crusadersa. Engleski mediji, za razliku od Murphyja, nisu skloni omalovažavanju Splita: "RNK je možda nepoznat van Hrvatske, ali su posljednjih godina uživali u meteorskom usponu - tri uzastopne promocije u viši rang u tri godine, ili od četvrte lige do tri najbolja kluba u državi." napominje Sky Sports.

Isti izvor, kao i BBC, navodi da će trener Fulhama Martin Jol status favorita dokazati tako da će premijerni nastup omogućiti posljednjim pojačanjima kluba: Mladim reprezentativcima Švicarske i Češke, veznjacima Pajtimu Kasamiju i Marcelu Gecovu.

Pročitajte više