Fury obećao da će nokautirati Wildera: "Razbit ću mu facu"

Foto: Screenshot (Ruptly)

U JEDNOJ od najiščekivanijih borbi ove godine, Deontay Wilder i Tyson Fury izlaze u ring 1. prosinca u Staples Centru (nedjelja, 3 ujutro po hrvatskom vremenu).

Kaos nakon press konferencije dobio je više pažnje u svjetskim medijima od riječi izrečenih za vrijeme presice, koja je također bila vatrena. Fury je obećao nokautirati Wildera, teškaškog WBC prvaka koji nikada nije izgubio u profesionalnoj karijeri. Od 40 pobjeda, 39 je ostvario nokautom.

"Danas je moja godišnjica. Tri godine otkada sam otišao u Njemačku i razbio Vladimira Klička po cijelom Düsseldorfu. Za tri dana, isto ću učiniti Wilderu", rekao je Fury pa dodao:

"Radovao sam se ovoj borbi od 2011., brojao sam dane i u subotu ću mu razbiti facu. Čuo sam puno ljudi koji kažu da će za pobjedu Wilder mene morati nokautirati, a ja pobijediti na bodove. Sada vam poručujem, u subotu ću nokautirati Wildera", rekao je Fury.

Mnogi sumnjaju u boksačku tehniku Amerikanca protiv Furyja i zbog toga govore da je nokaut njegova najbolja šansa, ali Wilder je poručio da će svima dokazati koliko može biti dominantan.

"Ovo su dva najbolja teškaša na svijetu. Ovo je trenutak koji sam čekao cijelu svoju karijeru. Ovo je moje vrijeme. Fury je imao svoje vrijeme kad je pobijedio Klička. Pokazat ću vam svima koliko dobro mogu boksati. Koliko mogu dominirati. Razbit ću ga i nokautirati", rekao je Wilder, a riječi presice prenosi engleski Daily Mail.

 

Pročitajte više