Galliani priznao da Milan čeka Pjacu i otkrio kako su nastale fotografije iz Zagreba

Foto: Michele Castelli Milanistra/Facebook

ADRIANO GALLIANI, čovjek koji je u posljednja dva dana digao Zagreb na noge zbog mogućeg transfera Marka Pjace iz Dinama u Milan, priznao je da je išao po Pjacu, iako je isprva to pokušao sakriti.

"Jedne večeri sjedio sam mirno i ozbiljno, a pored mene su sjedile dvije mlade djevojke, nisam želio riskirati. A jučer, prije nego sam otišao, vlasnik restorana je tražio da se fotografiramo, i za minutu je to vidio cijeli svijet. Možemo se zaključati u kuću ili biti nepristojni. Na početku sam pokušao negirati da sam bio u Zagrebu, ali više to ne mogu", rekao je Galliani na današnjem predstavljanju novog trenera Vicenza Montelle.

Prije dva dana objavili smo fotografije koje smo dobili od lokalnog kluba navijača "rossonera", a koje su, tvrdi naš izvor, nastale u jednom restoranu u središtu Zagreba. Iste fotografije objavljene su i u nizu domaćih i talijanskih medija, a brzinom munje proširile su se društvenim mrežama. Dan kasnije Gianluca Di Marzio, najpoznatiji talijanski novinar i autor brojnih ekskluziva o transferima svjetskih nogometnih zvijezda, objavio je da je Galliani posjetio i "Dinamovog direktora Mamića", te da je time napravljen ključni korak ka realizaciji Pjacinog transfera. Inače upućeni Talijan je, doduše, pogriješio dodijelivši "savjetniku" Mamiću pogrešnu titulu. Također, Di Marzio je prekjučer objavio da je Pjacin menadžer u Njemačkoj gdje pregovara s Dortmundom, ali već jučer objavljena je nova fotografija na kojoj Galliani stoji s Markom Naletilićem, koji brine o Pjacinoj karijeri. Time je, za talijansku "Gazzettu dello sport", SkySports, Di Marzija, posao već riješen u korist Milana. Prema izvještajima talijanskih medija, u posao se pokušao umiješati Juventus, ali i Naletilić je potvrdio da je Pjaca bliže Milanu. Čeka se samo službena objava. Talijani također navode da bi odšteta za Pjacu mogla biti čak 20 milijuna eura.

Galliani je priznao da je Pjaca na meti milanskog diva, ali: "Prate ga mnogi klubovi. Vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi".

Pročitajte više