hrvatski nogometaši

Gazzetta: Brozović je osramotio klub, Interu je dosta skandala hrvatskog igrača

Foto: Instagram

IZA Marcela Brozovića buran je tjedan koji bi mu mogao odrediti budućnost u Interu. Hrvatski reprezentativac je prije dva tjedna uhvaćen pijan za volanom zbog čega je ostao bez vozačke dozvole, a prije dva dana je bio u središtu skandala nakon što je napravio incident u jednoj milanskoj bolnici, o čemu je pisala talijanska agencija ANSA.

"Bila je to nemirna noć za Hrvata. Brozović je divljao na odjelu Hitne pomoći u bolnici gdje je preko reda tražio da ga puste u posjet prijatelju, 42-godišnjem Hrvatu, s lakše ozlijeđenom nogom. Nogometaš je toliko iznervirao djelatnike da su ovi morali pozvati policiju", objavila je ANSA, a vijest su ubrzo prenijeli još neki svjetski mediji.

Bazdeći na alkohol, hrvatski reprezentativac se nije primirio ni kad je stigla policija. Divljao je i uznemiravao liječnike, a umirio se tek kad mu je policija objasnila da bi mogao završiti u zatvoru. Brozović se na kraju svega ispričao, ali čini se da je svojim ponašanjem sebe izbacio iz Intera.

Premda je jedan od ključnih igrača u momčadi Antonija Contea, slavni milanski klub više ne želi trpjeti Brozovićeve ispade izvan terena i Gazzetta piše kako bi ova dva posljednja skandala mogla odrediti njegovu budućnost u klubu te da je Inter počeo proučavati što se nudi na tržištu kako bi se što bezbolnije riješio problematičnog veznjaka. 

"Inter je izbjegao komentirati ovaj incident, ali Brozović je osramotio klub i njegovo će ponašanje imati posljedice, pogotovo sada kada bi svima fokus trebao biti na završnici sezone koja će uvelike odrediti budućnost kluba. Cilj kluba je drugo mjesto u prvenstvu i osvajanje Europa lige, a Brozovićevo ponašanje očito pokazuje da nije fokusiran na planove Intera. Zbog svog ponašanja Brozović je završio na transfer listi i Inter je počeo gledati što se nudi na tržištu kako bi se riješio Hrvata. Prije godinu dana klub mu je oprostio nekoliko incidenata, sad se čini da je kraj strpljenju i da je Brozović prešao granicu'', piše ugledni talijanski list.

''Iza Intera i Brozovića je dobra sezona, ali kod njega još uvijek nešto nedostaje da bi klub mogao graditi na njemu budućnost. Inter se nakon ove sezone nalazi na raskrižju, Brozović je dobar igrač, ali možda ne dovoljno dobar da nakon svega ostane u klubu", zaključuje Gazzetta.

Pročitajte više