Gazzetta dello Sport: Perišić ne igra s jednakim žarom za Hrvatsku i Inter

Foto: EPA-EFE

TALIJANSKA Gazzetta dello Sport piše kako Ivan Perišić uvijek puno bolje igra za Hrvatsku nego za Inter.

Posljednjih mjeseci je pod paljbom kritika jer za talijanski klub nije zabio više od dva mjeseca, a nije se baš ni isticao u četiri utakmice Lige prvaka.

ENGLESKA - HRVATSKA OD 15:00 Nikola Vlašić od prve minute na Wembleyju

Ovako su ga opisali:

"Kad igra za Hrvatsku uvijek je Ivan Strašni. U Interu je češće Doktor Jekyll nego Mister Hyde. Navijači Intera se pitaju koja je njegova prava verzija, ali kod njega nikad nema sredine: ili su tu njegovi bljeskovi, ili indolencija."

Talijani dodaju kako se Luciano Spalletti, trener Intera, nada kako će Perišić nakon Španjolske i Engleske doći u pravom izdanju u Milano. Ivan je bio ponajbolji pojedinac u povijesnoj pobjedi nad Španjolskom 3:2 prošloga četvrtka.

Perišić objasnio zašto ćemo gledati ludu utakmicu na Wembleyju

Za Novu TV Ivan je prokomentirao stanje u reprezentaciji nakon odlaska Marija Mandžukića.

"Svi znamo tko je Mario i koje kvalitete donosi na terenu, ali koga nema bez njega se može. Imamo nove igrače, nove kvalitete, Rebić napada više prostor, dobili smo s njim dubinu, Kramarić traži loptu u noge, tako da, novi igrači, nove kvalitete. Moramo to iskoristiti na najbolji mogući način", smatra Ivan pa dodaje:

"Mi ne znamo igrati drugačije nego na pobjedu. Treba biti pametan, imaju odlične igrače prema naprijed, trebamo raditi dobar blok kad nas stisnu u početku i dobro se braniti, raditi dobar blok i dobro izlaziti i njima igra pobjeda za prvo mjesto, bit će zanimljiva utakmica u kojoj ćemo nadamo se mi profitirati."

Pročitajte više