TRANSFERI

Gazzetta: Inter je Unitedu ponudio Perišića i 30 milijuna eura za Lukakua

Foto: EPA-EFE

MANCHESTER UNITED je prošlog ljeta ozbiljno zagrizao za Ivana Perišića. 

Englezi su nudili 35, ali Inter svjetskog viceprvaka nije želio pustiti za manje od 50 milijuna eura. United je odustao i Perišić je ostao u Interu, ali ove sezone ni blizu nije igrao dobro kao prošle. U 44 nastupa za Inter zabio je devet i namjestio osam golova i vrijednost mu je počela padati.

U međuvremenu su se Mauro Icardi i njegova supruga Wanda posvađali sa svima u klubu i sapunica oko Argentinčeva odlaska sa San Sira trebala bi završiti u ljetnom prijelaznom roku. I njemu je zbog slabije sezone pala vrijednost i, kako piše Gazzetta dello Sport, Inter je u potrazi za novim napadačem.

Kao glavni kandidati prošlog tjedna bili su prikazani Edin Džeko, Duvan Zapata i Romelu Lukaku, a reprezentativac BiH je bio označen kao glavna meta. No u današnjem broju Gazzetta je objavila da je Inter ponudio Manchester Unitedu 30 milijuna eura i Ivana Perišića pod račun za belgijskog napadača.

"Perišić ne vrijedi kao prije, a nema ništa protiv odlaska na Old Trafford. Oba kluba bi profitirala i igrački i financijski. Manchester United bi se riješio velikog ugovora koji Lukaku ima, a Inter bi zaradio na Perišiću kojeg je prije četiri godine platio samo 18 milijuna eura. Inter je debelo isplatio Hrvata koji želi veću plaću od 4,5 milijuna eura i u Manchesteru bi je mogao puno lakše dobiti. Lukaku je jednom bio blizu Intera i govorio je da želi igrati za taj klub i ovo je idealna prilika", piše Gazzetta i dodaje kako je sve na Unitedu koji mora razmotriti ponudu.

Pročitajte više