Gazzetta Lovrena ocijenila najlošijim i još mu stavila potpuno krivu fotografiju

Foto: Getty Images/Guliver Image

DEJAN LOVREN odigrao je sinoć dosta slabu partiju u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Rome. Liverpool je slavio 5:2, iako je vodio 5:0, a dva gola primili su u zadnjih deset minuta utakmice.

Kod oba gola kiksao je inače u drugom dijelu sezone izrazito pouzdani Dejan Lovren. Prvo je promašio skok nakon kojeg ga je lopta preletila i Džeko je zabio za 5:1. Četiri minute kasnije jako loše je očistio jedan ubačaj i glavom odbio loptu na sam vrh šesnaesterca, odakle je udarac Nainggolana u kaznenom prostoru Milner zaustavio rukom. Penal je realizirao Perotti za konačnih 5:2.

I dok su engleski mediji Lovrena ocijenili šesticom ili sedmicom, talijanska La Gazzetta dello Sport dala mu je 5,5 i ocijenila ga najlošijim u Liverpoolovoj momčadi.

"Bio je vrlo opasan prema naprijed. Pogodio je i prečku, ali primarni zadatak braniča je zaustaviti protivničke napade, a Lovren se mučio sa Džekom", piše u kratkoj ocjeni hrvatskog reprezentativca.

Talijanima se uz to potkrala i velika pogreška. Uz Lovrenovo ime su umjesto njegove fotografije objavili onu skoro deset godina mlađeg Trenta Alexander-Arnolda.

Pročitajte više