Gazzetta o igri Mandžukića: Naišao na sebi ravne pa dobio anesteziju

Foto: EPA-EFE

U JUVENTUSU je alarmantno stanje nakon poraza kod Atletica 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Talijanski prvak nije se zaslužio izvući neporažen, Španjolci su u drugom poluvremenu bili bolja momčad i to su naplatili golovima stopera Jose Gimeneza i Diega Godina.

Gosti prema naprijed nisu napravili baš ništa, Ronaldo i Mandžukić dobivali su premalo lopti, a talijanske tiskovine proglasile su ih najgorim igračima Juventusa u Madridu, uz najnižu ocjenu 4,5.

"Pronašao je protivnike iz svog krda, ulične ratnike. Gimenez i Godin su mu dali anesteziju. Ratnički duh na minimumu. Zbunjen u svom području", piše Gazzetta dello Sport o igri Marija Mandžukića.

Kritike Ronaldu bile su oštrije. Ostat će upamćena i njegova provokacija, kada je navijačima Atletica s prstima gestikulirao da on ima pet naslova u Ligi prvaka, a oni nijedan.

"Prelako je okriviti Bentancura i De Sciglia za nešto. Danas smo vidjeli najgoreg Ronalda. Doveden je da čini razliku, čini se da je i ovdje napravio jednu. Kaznenu", piše Gazzetta o igri najboljeg Juventusovog nogometaša.

Upravo su Mandžukić i Ronaldo bili najjači aduti Stare dame za osvajanje Lige prvaka, a sada ta ideja djeluje pomalo nerealno. 

Ipak, ima se igrati još najmanje 90 minuta u Torinu za tri tjedna.

Pročitajte više