KOŠARKA

Gregg Popovich: Trump je besmislen, impotentan i kukavica

Foto: EPA-EFE

LEGENDARNI NBA trener Gregg Popovich žestoko je odgovorio SAD-ovom predsjedniku Donaldu Trumpu jer ga je Trump kritizirao u vezi Kine. Puklo je nakon sukoba NBA-a i Kine kada je Trump zamjerio Popovichu da ne govori ništa loše o Kini.

"Ružno priča o SAD-u, ali kad je riječ o Kini, ne govore ništa loše. Mislim da je to jako tužno", rekao je Donald Trump.

Popovich je replicirao:

"Pomislite, pobogu, pa gdje to ja živim? Kada naš predsjednik stane pored tih lidera, kada priča s njima i kada vidite kao reagira, u usporedbi s Adamom Silverom i njegovim reakcijama... Ponosan sam na to kako Silver reagirao, bilo je to sjajno", rekao je Popovich pa nastavio:

"Sve što sam rekao je usporedba između principa Silvera i njegove hrabrosti u situaciji kako naš predsjednik reagirao u društvu autoritativnih figura. Nebitno radi li se o Saudijskoj Arabiji, Sjevernoj Koreji, Rusiji ili Turskoj. U usporedbi sa Silverom, Trump je besmislen, impotentan i kukavica. Silver je na drugoj strani stao uz našu naciju i uz principe", zaključio je trener San Antonio Spursa.

Pročitajte više