LIGA PRVAKA

Griezmann dan nakon kontroverznog intervjua završio na klupi. Koeman je sve objasnio

Foto: Getty Images

VEČER nakon gostovanja u talk showu bivše Realove zvijezde Jorgea Valdana, koje je postalo glavna sportska tema u Španjolskoj, Antoine Griezmann završio je na klupi na Barceloninoj utakmici 4. kola Lige prvaka u Kijevu protiv Dinama.

Ušao je u igru u 66. minuti i u sudačkoj nadoknadi postigao gol za konačnih 4:0.

Barcelona je igrala u šarenom sastavu u kojem nije bilo Lea Messija, a na klupi su bili i Dembele te Alba.

Ronald Koeman tvrdi da odluka da Griezmanna za početak utakmice ostavi na klupi nema nikakve veze s intervjuom u kojem je govorio o čudnom odnosu s Leom Messijem.

"Bio je na klupi isključivo zbog malog fizičkog problema s kojim smo htjeli biti oprezni. Ključno je odmoriti neke igrače i dati priliku onima koji naporno rade, a dosad su malo igrali", objasnio je Koeman.

"Gledam Griezmanna kako radi otkad sam došao u klub, Sretan je i uvijek daje sve od sebe za momčad i klub. Šteta što nije imao sreće da postigne više golova, ali to se može promijeniti samo napornim radom, a on pokušava", rekao je nizozemski trener i pohvalio mlade igrače na izvedbi.

Barcelona je ovom pobjedom i matematički osigurala osminu finala Lige prvaka s maksimalnih 12 bodova iz prva četiri kola, no u prvenstvu šteka i zauzima tek 13. mjesto s 12 bodova manje i dvije utakmice manje od vodećeg Real Sociedada.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više