HAJDUK

Hajdučice golom u 89. minuti izborile doigravanje za Prvu HNLŽ

Foto: Hajduk.hr

NOGOMETAŠICE ŽNK Hajduka su u posljednjem kolu skupine A Druge hrvatske nogometne lige za žene izborile doigravanje za viši rang. U prvoj sezoni pod Hajdukovim imenom jedini poraz pretrpjele su jesenas protiv nogometašica Gorice, kada su u Turopolju poražene s 1:0. 

Do posljednjeg kola obje ekipe nizale su isključivo pobjede, a danas je Gorica stigla na gostovanje na pomoćni teren Poljuda. Uoči utakmice gošće su imale tri boda prednosti i bolju gol-razliku, što je značilo da Hajdučicama treba pobjeda od dva gola razlike, kako bi uz bodovnu izjednačenost postigle i bolji omjer u međusobnim ogledima.

Izabranice trenerice Tamare Benković povele su s 2:0 u 63. minuti, nakon pogodaka Ozane Milojević i Antonije Mišure, ali gošće su u 78. minuti smanjile njihovu prednost. Činilo se kako će u doigravanje protiv prvakinja skupine B otići Gorica, ali Mišura, koja je inače najbolja strijelkinja Prve HNLŽ za kadetkinje, u 89. minuti zabila je za 3:1. Protivnice u doigravanju bit će im igračice Koprivnice.

Pročitajte više