Hajduk nastavio pregovore s Albertom Zaccheronijem!

POZNATI talijanski nogometni strateg Alberto Zaccheroni vrlo je blizu trenerske klupe splitskog Hajduka, potvrdio je za Index Jako Andabak.

"Trenutno smo u Italiji na pregovorima i blizu smo konačnog dogovora. On želi doći, a mi njega želimo, samo su još u pitanju financijski detalji koje namjeravamo dogovoriti u narednim satima. Mislim da neće biti problema", rekao je u razgovoru za Index Andabak.

Prisjetimo se, Zaccheronija su sa Poljuda kontaktirali još jučer kada im je Talijan odgovorio da traži 700 tisuća eura po sezoni i to ugovor na dvije godine, što su čelnici Hajduka smatrali pretjeranim zahtjevima. Međutim, to ih nije ohladilo već su danas pošli licem u lice pregovarati, ponudivši mu pola milijuna eura po sezoni.

Inače, 56-godišnji Zaccheroni trener je već 26 godina, a ukoliko preuzme Hajduk bit će mu to 13. klub u karijeri. Alberto je od cjenjenijih klubova do sada vodio Bolognu, Udinese, Milan, Lazio, Inter i Torino. iz kojega je otišao 2007. godine, otkada je bez posla.

Najveći uspjeh u karijeru mi je osvajanje Serie A sa Milanom u sezoni 1998. - 1999. te osvajanje trećeg mjesta talijanske lige s Udineseom. Zaccheroni je s Laziom osvojio šesto mjesto, a s Interom četvrto mjesto Serie A. Uvijek je u te momčadi dolazi kao spasitelj.

Pročitajte više