Hajdukov trener pred derbi na Maksimiru: Za Dinamo nije potrebna posebna motivacija

Foto: Pixsell (Miranda Cikotić)

NOVO izdanje Vječnog derbija između Dinama i Hajduka ponovno je na rasporedu sa sutrašnjim danom na Maksimiru s početkom u 15 sati.
Dinamo nedjeljni ogled dočekuje sa statusom favorita kojeg je svjestan i Hajdukov trener Željko Kopić pred kojim je premijerni derbi otkako je 13. studenoga protekle godine imenovan nasljednikom Joana Carrilla.
 
"Svjesni smo bodovne razlike. Međutim, u pripremi utakmice ne razmišljamo o bodovnom stanju nego o zahtjevima koje stavljamo pred ekipu. Želimo igrati napadački, a već smo pokazali da se i preko taktičke discipline znamo kolektivno braniti", izjavio je Željko Kopić pred medijskim predstavnicima i naglasio kako ga osobno prati dobar predosjećaj koji temelji na momčadskim pozitivnim vibracijama. 
 
"Momci su prilično dobro radili kroz tekući tjedan i cjelokupni pripremni period. Pokazali su odlučnost i zajedništvo koje, uz taktičku disciplinu, očekujem i na Maksimiru. Svi igrači osim Futacsa, Carbonierija i Memolle su na raspolaganju. Vjerujem u ekipu i rad kojem smo se posvetili. Smatram kako smo svi zajedno pokazali da možemo napraviti kvalitetne stvari. Očekujem da pokažemo sve ono što smo radili", kazao je Hajdukov trener uz opasku kako je miran pred sutrašnju utakmicu.
 
"Što se tiče medijskog dijela, dolaze najave u kontekstu visokih očekivanja. Moja je želja zadržati mir i stabilnost te da momčad na svakom terenu, gdje god da igrala, prezentira kvalitetan nogomet. Tendencija jest da se igra kvalitetno s mnogo čiste igre. Vjerujem da ćemo se pokazati u pravom svjetlu te da će naši navijači vidjeti kvalitetan i odlučan Hajduk. Specijalna motivacija za utakmicu s Dinamom nije potrebna."
 
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više