HNL

Hajdukovci nakon povijesne pobjede na Maksimiru nisu došli pozdraviti Torcidu

Screenshot

Video: Dalmatinski portal

HAJDUK je pobijedio kod Dinama (3:2) u 34. kolu HNL-a, a višestruko povijesni trijumf igrači nisu proslavili tako da su došli do ograde s navijačima koji su ih podržavali cijelu utakmicu.

Samo su im sa sigurne udaljenosti na putu prema svlačionici Maksimira i u prolazu kratko zapljeskali te otišli s terena. Kao što su to u zadnje vrijeme radili nakon poraza kod Lokomotive i Gorice. 

Hajdukovci su se ranije dolazili zahvaliti navijačima nakon svakog gostovanja, a posebno nakon onih najtežih te s njima na ogradi proslaviti vrijedne bodove ili pobjede osvojene kod najvećih rivala.

Ova je svakako jedna od takvih, ali hajdukovci su prilično hladno zahvalili torcidašima za glasnu i neprestanu podršku na Maksimiru. To je izgledalo čudno, jer znamo da su na stadionu najvećeg rivala uvijek nakon utakmica dolazili pozdraviti navijače, bez obzira na rezultat.

Tome je vjerojatno razlog pandemija koronavirusa koja brani bliski kontakt i druženje u velikim grupama, ali i to što je Hajduk izgubio četiri od pet prethodnih utakmica te tako prije tri posljednja kola ostao bez drugog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, što je uprava istaknula kao glavni cilj ove sezone. 

Pročitajte više