REPREZENATCIJA NA POLJUDU

Hajdukovci stižu na utakmicu. Brbić ima poziv, ali ne očekuju ga u loži HDZ-a

Foto: HNK Hajduk

IGRAČI Hajduka dolaze na večerašnju utakmicu reprezentacije na Poljudu (20:45), potvrđeno je Indexu iz splitskog kluba.

Hajduk službeno ne sudjeluje u organizaciji utakmice niti organizira dolazak na Poljud. Igrači koji imaju ulaznice stižu u privatnom aranžmanu. U klubu ističu da nema raskola ni zabrana te da igrači na slobodan dan mogu kreirati svoje vrijeme kako žele.

Hrvatski nogometni savez od nedjelje je zauzeo splitski stadion i brendirao ga u boje reprezentacije. Tribine su prekrivene crveno-bijelim ceradama, a na klupama za igrače stoji natpis "Vatreni ponos". Hajduk je iz svoje kuće preselio na Brač, u Postire.

Čelnici Hajduka prema posljednjim informacijama neće večeras doći na Poljud. Službeni poziv od Grada Splita i HNS-a, koji su službeni organizatori susreta, dobio je samo predsjednik Uprave Marin Brbić. Ipak, ne očekuje se da će večeras biti u svečanoj loži uz dužnosnike Saveza i HDZ-a.

Operaciju povratka reprezentacije u Split vodi Marijan Kustić, šef HNS-a i stranački čovjek od povjerenja Andreja Plenkovića. Davor Šuker dolazi na utakmicu kao fiktivni predsjednik Saveza koji je izgubio moć i podršku Izvršnog odbora HNS-a, sastavljenog većinom od članova HDZ-a. Večeras se na Poljudu održava stranačka fešta, a delegaciju HDZ-a predvodit će premijer Plenković i predsjednica Kolinda. 

>>> Dolazite na utakmicu? Šaljite nam navijačke fotke i videa na desk@index.hr ili putem Facebook stranice Index Sporta. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više