Hazard i Willian odveli Chelsea u nokaut fazu Lige prvaka

Foto: Getty Images/Guliver Image

NOGOMETAŠI londonskog Chelseaja osigurali su plasman u osminu finala Lige prvaka nakon što su u susretu 5. kola skupine C na gostovanju pobijedili Karabag 4:0.

Ključni trenutak utakmice igrane u Bakuu dogodio se u 19. minuti kada je Rashad Sadigov skrivio kazneni udarac i pritom zaradio isključenje. Dojam je kako je portugalski sudac Jorge Sousa prestrogo isključio kapetana Qarabaga.

Jedanaesterac je sigurno realizirao Eden Hazard. Do kraja utakmice bilo je samo pitanje koliko će golova zabiti gosti. Na koncu su zabili još tri gola, a strijelci su bili Willian (37, 85) i Fabregas (73-11m).

Hazard je svojim trećim pogotkom u posljednjim trima nastupima u Ligi prvaka postao Belgijac s najviše (8) pogodaka u Ligi prvaka.


Chelsea sada ima sedam bodova više od trećeplasiranog Atletico Madrida koji i s dvije pobjede ne može dostići Bluese.

 

Za još jednu kartu koja vodi u drugi krug natjecanja od 20:45 bore se Roma i Atletico. Talijanski sastav ima osam, a Atletico tri boda, a mnogo toga će biti jasnije nakon njihovog večerašnjeg dvoboja u Madridu.

Rezultati by SofaScore


 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ligu prvaka, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Liga prvaka. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više