HNS nakon napada na Brunu Marića pozvao na dijalog

Foto: Hina

HRVATSKI nogometni savez je šokiran i najoštrije osuđuje današnji fizički napad nekoliko osoba na nogometnog suca Brunu Marića, koji se dogodio u Stobreču u poslijepodnevnim satima.

"Neovisno čime je ovaj fizički napad na nogometnog suca Brunu Marića izazvan, Hrvatski nogometni savez oštro osuđuje nasilje kao način rješavanja bilo kakvih neslaganja. Hrvatski nogometni savez poziva institucije države da što prije pronađu i procesuiraju počinitelje ovog neprihvatljivog čina. HNS poziva na komunikaciju i dijalog, kao jedini ispravan način rješavanja različitih razmišljanja", objavljeno je na internetskom portalu HNS-a.

 Mediji su objavili da je u restoran u Stobreču ušlo više maskiranih osoba i bejzbolskim palicama, vatrogasnim šmrkovima i šipkama napalo Marića, koji je bio u društvu svog odvjetnika Vladimira Gredelja, s kojim je bio na sudskoj raspravi Općinskog suda. Osoblje restorana i nazočni su mu pomogli i tako spriječili da bude teže ozlijeđen. 

 Splitska policija uhitila je jednu osobu koju "dovodi u vezu" s napadom na Brunu Marića, a potraga za ostalim napadačima još traje.
 

Pročitajte više