Ibričić: Kup je naš, a Dinamo sigurno pada na Poljudu

UOČI sutrašnje utakmice osmog kola HNL-a u kojoj na Poljud stiže Zagreb, najbolji igrač Hajduka Senijad Ibričić razgovarao je s navijačima putem chata na službenoj stranici splitskog kluba.

Popularni Ibro zaprimio je više od 500 pitanja, a mi vam prenosimo neke od najzanimljivijih. Bijela desetka istaknula je kako je "poseban osjećaj igrati pred punim Poljudom kao u veljači kad sam Dinamu zabio svoj najdraži gol u dosadašnjoj karijeri" uz dodatak kako "golovima, igrama i zalaganjem se želi odužiti Torcidi od koje ima veliku potporu".

O sutrašnjoj utakmici protiv svog bivšeg kluba Ibričić je između ostalog kazao: "Očekujem pobjedu, ništa drugo. Prognoziram da ćemo slaviti s 3:0. Ukoliko postignem pogodak možda ga ne bih trebao slaviti, ali to će ovisiti o situaciji na utakmici."

Najdraži klubovi Željezničar i Roma, idol - Francesco Totti


Bosanskohercegovački reprezentativac koji je priznao da mu je najdraži strani klub Roma zbog svog idola Tottija, optimističan je glede plasmana naših susjeda na Svjetsko prvenstvo:  "Trenutno igramo naš najbolji nogomet, mislim da ćemo se plasirati, ali bit će jako teško", rekao je Ibričić napomenuvši:

"Volio bih da u Južnu Afriku odu i Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Nikako mi se ne bi svidjelo da se nađemo u baražu jer bi volio da obe reprezentacije odu na SP."

Od ostalih zanimljivijih odgovora izdvojili smo dvije Ibričićeve samouvjerene najave: "Osvojit ćemo Kup ove godine i naravno, pobijedit ćemo Dinamo u 13. kolu na Poljudu."

Pročitajte više