Ibro se zavjetovao pred Real: Žrtvovat ću se i biti bezobrazan kako bismo ih pobijedili

VJEROJATNO najzanimljiviji ogled 4. kola Lige prvaka vidjet će u srijedu publika na San Siru gdje Milan dočekuje Real u reprizi susreta 3. kola.

Riječ je o dvoboju prvoplasirane momčadi skupine G, nepogrešivog Reala (tri pobjede, gol-razlika 5:0) i drugoplasiranog Milana koji s četiri boda mora tražiti put do pobjede. U nju, pak, u potpunosti vjeruje napadač momčadi Zlatan Ibrahimović koji u najavi ogleda upozorava suigrače da svoju igru moraju podići na najvišu razinu žele li do troboda protiv favorita grupe.

Manje od očekivanog pokazali su u prošlome kolu Rossoneri gostujući na Santiago Bernabeuu. Domaćin je tada, podsjetimo, slavio 2:0 golovima Cristiana Ronalda i Mesuta Özila, a sve je bilo riješeno već u uvodnih petnaest minuta. U najavi utakmice sjetio se te večeri i Milanov švedski napadač.

"Protiv Reala ćemo morati napraviti sve što nismo napravili na Santiago Bernabeuu. Ondje su oni dominirali igrom, a mi smo bili ti koji su igrali sporo i nedovoljno 'bezobrazno'. Zaigramo li sada na drugačiji način, možemo ih svladati i dokazati da smo bolji od njih."

"Spreman sam na žrtvu kako bih pomogao Milanu da podigne razinu igre. Došao sam ovamo pobjeđivati i osjećam veliku odgovornost", kazao je Ibrahimović, s tri postignuta gola najbolji strijelac Milana u Ligi prvaka ove sezone.

Pročitajte više