Igor Budan mjesec dana na rehabilitaciji u Puli, nada se pozivu izbornika

ČLAN talijanske Atalante iz Bergama Riječanin Igor Budan od danas se, zbog ozlijede koljena koju je prije desetak dana zadobio na prvenstvenom susretu s Juventusom, nalazi u Puli na rehabilitaciji kod somatopeda mr. Stanislava Peharca.

Po riječima Peharca Budan je u Pulu stigao zbog bolova koji su se javili kao posljedica operativne rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta koja je učinjena prije godinu dana. Lani je ovaj igrač imao smetnje s kalcifikacijom u ligamentu patele, zbog čega je učinjen manji operativni zahvat radi odstranjivanja kalcifikata, ali je potom došlo do nove upale ligamenta.

"Do sada smo obavili funkcionalna testiranja i u dogovoru s njegovim klubom slijedi nastavak rehabilitacije u našoj poliklinici koja će potrajati oko mjesec dana" - kazao nam je Peharec.

Zbog vrlo dobrih nastupa u dresu Atalante na adresu Igora Budana u Bergamu ovih je dana stigao poziv izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Kranjčara za susret protiv Izraela koji je zbog ozljede morao odbiti.

"Žao mi je zbog toga no vjerujem da ću se nakon ozljede vratiti golovima i da neće izostati novi poziv izbornika Kranjčara",- istaknuo je Budan.

Pročitajte više