LIGE PETICE

"Imamo šansu osvojiti naslov" Od ove izgovorene rečenice, Arsenal nije pobijedio

Foto: EPA-EFE

"MOJA vizija, ambicija i volja je uvijek boriti se za titulu. Postoji dovoljna šansa da osvojimo naslov", rekao je stoper Arsenala David Luiz 19. listopada, a Topnici od tada nisu pobijedili.

Od tada, klub je u nizu od devet utakmica bez pobjede u svim natjecanjima što je najdulji niz od 1977. Od toga sedam utakmica u nizu nisu pobijedili u Premier ligi, a upisali su tri poraza.

Posljednji je stigao sinoć, na domaćem terenu protiv slabašnog Brightona koji sada ima više pobjeda (5) od Arsenala (4) ove sezone u Premiershipu.

"Na poluvremenu smo si rekli da ovo nije Arsenal, da moramo pokušati bolje. Bilo je teško, nije nas bilo u prvom poluvremenu, nismo naporno radili i nismo htjeli igrati. Ne možeš tako ući u utakmicu. Drugi dio smo bili bolji, ali imali smo problema s njihovim kontrama i nismo imali samopouzdanja. Dali smo im 45 minuta kod kuće. Najviše moram raditi na vraćanju samopouzdanja. To je briga za svakog trenera, kad ti ekipa nema samopouzdanja", rekao je Freddie Ljungberg, legenda kluba koja je zamijenila Emeryja na mjestu menadžera.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više