Ivan Katalinić novi trener Hajduka

IVAN KATALINIĆ novi je trener hrvatskog nogometnog prvaka Hajduka. Tu je odluku na današnjoj sjednici donio Upravni odbor kluba, nakon što je pred kraj prvenstva s tog mjesta smijenjen Zoran Vulić i privremeno imenovan Petar Nadoveza.

Na klupu splitskih "bilih" Katalinić dolazi iz Rijeke čiji je trener, prema ugovoru, do 31. svibnja.

Predsjednik Uprave Hajduka Branko Grgić kazao je novinarima i kako će njegov pomoćnik biti Siniša Jalić, koji je to bio i Nadovezi, a da umjesto Tončija Gabrića za trenera vratara stiže Zoran Varvodić. Grgić je dodao kako se Katalinić još treba dogovoriti s Igorom Štimcem, zaduženim za struku, o dovođenju pojačanja i odlasku nekih igrača. Zaželio mu je puno sreće i uspjeha s obzirom na velike obveze koje ga očekuju, u prvom redu pripreme za kvalifikacije za Ligu prvaka.

Ivan Katalinić, koji je još u Rijeci, u telefonskom je razgovoru kazao kako je današnja odluka Uprave samo potvrda ranijeg dogovora.

"Drago mi je da se nakon 5-6 godina vraćam i vjerujem da ću ispuniti ono što svi žele i očekuju od mene. Imamo vremena za dogovor o tome tko odlazi, a tko dolazi i tko će ostati, što mi treneri kažemo napravimo križaljku i pokušati se najbolje pripremiti za ono što nas očekuje".

Pročitajte više