Ivanović produljio s Chelseajem do 2016. godine

SRPSKI 26-godišnji nogometaš Branislav Ivanović potpisao je s londonskim Chelseajem novi ugovor na pet i pol godina, koji ga na vjernost klubu sa Stamford Bridgea veže do ljeta 2016. godine.

Ivanovića je u Chelsea iz moskovskog Lokomotiva doveo tadašnji menadžer Avram Grant u siječnju 2008. godine, ali je priliku za prvi nastup srpski nogometaš dobio tek pod vodstvom Grantovog nasljednika, Brazilca Luiza Felipea Scolarija, također bivšeg menadžera kluba.

Danas je Ivanović stalni član prve momčadi u nacrtima Carla Ancelottija. Za njegove usluge zanimali su se, prema medijskim izvještajima, Juventus i Milan. No, potpisom novog ugovora su sve dvojbe, ako ih je i bilo, otklonjene.

"Ovo je odlična vijest za mene, veliki korak u mojoj karijeri. Nadam se da ću pomoći Chelseaju da osvoji još puno trofeja. Što se tiče produljenja mog ugovora, tu nije bilo nikakvih velikih problema. Ja sam želio ostati, klub je želio da ostanem i tako je i bilo. Vrlo sam sretan zbog toga", izjavio je Ivanović, koji je dosada upisao 99 nastupa za Chelsea.

Pročitajte više