KVALIFIKACIJE ZA EURO DO 21 GODINE

Ivanušec: Trebali smo voditi 2-3 gola razlike, a onda su nas Česi kaznili

Foto: Dalibor Urukalović / Pixsell

LUKA IVANUŠEC majstorskim je golom u 30. minuti donio vodstvo mladoj Hrvatskoj protiv Češke. Međutim, momčad Igora Bišćana dozvolila je golove Ladislava Krejčika u 40. i Pavela Bucha u 72. minuti i pobjedu gostiju 1:2 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2021.

Bišćan je nakon utakmice bio razočaran zbog propusta u obrani i dekoncentracije, a evo što kaže strijelac jedinog gola za Hrvatsku, Ivanušec. 

"U prvom poluvremenu smo trebali voditi 2-3 razlike, a onda su nas kaznili u drugom dijelu. To je nogomet", kratko je rekao igrač Dinama.

"Osobno mi ide jako dobro i cilj mi je nastaviti u tom ritmu. Sada se okrećem Dinamu i utakmici protiv Hajduka na Maksimiru. Ostali su nam dužni onom pobjedom na Poljudu, gdje mislim da smo bili bolji. Želimo pobijediti, idemo utakmicu po utakmicu jer je svaka važna i moramo biti maksimalno fokusirani", naglasio je. 

Atalanta u Ligi prvaka?

"Pobijedili smo ih prvi put i sigurno da to možemo učiniti i u Italiji. Imamo svoje šanse i sigurno da ćemo pružiti sve od sebe da to i napravimo", zaključio je Ivanušec. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više