KOŠARKA

Ivica Zubac otkrio na koji način će se nastaviti NBA liga

Foto: Getty Images/Guliver Image

DA NIJE bilo koronavirusa, NBA liga bi jučer počela s doigravanjem, no kako je korona zaustavila cijeli svijet, i NBA liga se morala odgoditi.

Ivica Zubac, hrvatski košarkaš koji igra u dresu Clippersa, otkrio je kako bi se sezona mogla nastaviti.

"Kada se nastavi, to će biti u kontroliranim uvjetima, vjerojatno u samo jednom gradu sve ekipe da se ne bi koronavirus proširio i da se smanje sva putovanja. Prije početka će se napraviti male pripreme, a u roku od mjesec dana bi se moglo krenuti s treninzima", rekao je Zubac u podcastu I ja sam sportaš.

Zubac je pričao i o LeBronu Jamesu.

"LeBron me skroz iznenadio. Kad sam pratio NBA ligu i gledao ga na terenu, imao sam osjećaj da se drži iznad svih, ali čovjek je stvarno odličan. Stalno nam je neke poklone ostavljao u svlačionici, sa svakim je pojedinačno razgovarao i bilo mu je važno da se svaki igrač u svlačionici osjeća posebno. Bio je stvarno pravi lider ekipe", rekao je Zubac pa otkrio kako ga je upoznao:

"Uhh, to mi je bilo baš neugodno ha, ha. Jednog dana, sredinom sedmog mjeseca kad je većina igrača na odmoru, došao sam rano ujutro u dvoranu i mislio sam da ću biti sam i odraditi trening, ali kad sam ulazio u kompleks, iz teretane se čula glasna muzika. Pogledam unutra, kad tamo LeBron James već trenira. Prvo sam u svlačionici skupljao hrabrosti da uopće dođem u teretanu i upoznam se s njim. I tako ulazim ja u teretanu, a s drugog kraja čujem kako se LeBron dere 'big Zu' i dolazi prema meni, grli me, pita kako sam itd. Eto, to je samo jedan od pokazatelja kakav je kao osoba."


 

Pročitajte više