la liga

Izbornik Nizozemske: Odlazak u Barcelonu poslije Eura? Postoji mogućnost

Foto: EPA

IZBORNIK Nizozemske Ronald Koeman rekao je u razgovoru za katalonski Mundo Deportivo da je njegov prelazak s reprezentativne klupe na klupu Barcelone itekako moguć, ali tek narednog ljeta. 

Koeman je i ranije otvoreno govorio u medijima o tome da u svom aktualnom ugovoru s Nizozemskom ima klauzulu prema kojoj u svakom trenutku može raskinuti suradnju ako ga katalonski gigant pozove. Njegov trenutni ugovor s Oranjem vrijedi do 2022. godine. 

Potencijalan prelazak u Barcelonu mogao bi se dogoditi isključivo poslije Eura 2020. godine.

"Malo je čudno govoriti o potencijalnom prelasku u drugi klub kao izbornik Nizozemske, ne znam što će se događati u budućnosti. Svakako postoji mogućnost", izjavio je Ronald Koeman.

"Jedino što mogu reći sa sigurnošću je da neću ostaviti na cjedilu nizozemsku reprezentaciju prije Eura", dodao je 56-godišnji stručnjak. 

Koeman se pridružio Barceloni 1989. godine i odigrao je 350 utakmica za klub, zabio 106 golova i osvojio 12 trofeja. Jedna je od legendi kluba, a kasnije je u trenerskoj karijeri vodio Vitesse, Ajax, Benficu, PSV, Valenciju, AZ, Feyenoord, Southampton i Everton. 

Pročitajte više