Jagodić: Novinari nisu krivi za debakl, kriv je Dinamo

KAKO je nedavno i najavljeno, u Maksimirskoj 128 počinje nov način "ophodnje" s pripadnicima sedme sile. Za Dinamove odnose s javnošću zadužen je Siniša Jagodić, koji je objasnio novi obrazac komuniciranja s medijima.

"Držat ćemo razinu komunikacijske kulture, pokušati ćemo izbjeći sve provokacije koje u konačnici mogu štetiti klubu." - izjavio je Jagodić.

Kako pišu Sportske novosti, novih informacija o Danielu Bilosu nema, a u Dinamu očekuju potrebnu dokumentaciju koja je potrebna za potpisivanje ugovora, a trebala bi stići iz Bilosove menadžerske kuće. Interesantno je da je samo s njima Dinamo i komunicirao, ali ne i s Danielom.

O "slučaju" Sedloski, Jagodić je rekao: "Nevjerojatno, ali istinito, još se nije javio otkako je otišao u Tursku. Nije podigao papire iz kluba, ne znamo je li potpisao za neki klub. Da je potpisao, vjerojatno bi se javio."

Jagodić se, osim unutrašnjih poslova kluba osvrnuo i na ono zbog čega je tu - odnosa s medijima: "U javnosti je stvorena kriva percepcija. Uvođenje reda u klub nije smišljeno radi novina, nego radi Dinama. Bio bih najveća budala da sam kroz tu strategiju htio udaljiti novinare od kluba, ili stvoriti gužvu u komunikacijskom kanalu. Sami sebi pogledali smo u oči, vidjeli smo da tako dalje ne ide, morali smo uvesti nova pravila radi nas samih. Novinari i mediji uvijek trebaju ovom klubu, sad više nego ikad. Apostrofiram, novinari nisu krivi za prošlosezonski neuspjeh Dinama, kriv je Dinamo."

Podsjetimo, Jagodić će uz ostalo, prema najvama, provoditi autorizaciju tekstova, tražiti obavezno najavljivanje razgovora i intervjua, te ukinuti davanje izjava i komentara putem telefona i mobitela.

Pročitajte više