JE LI HAJDUK POKRADEN U DERBIJU? Dinamo zabio izjednačujući gol iz ofsajda?

Foto: Screenshot

U DERBIJU 13. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka i Dinama odigrali 2:2 (1:0), a u dramatičnoj završnici su pala čak tri gola.  
 
Hajduk je do 89. minute vodio s 1:0 pogotkom Ante Ercega (38) i bio na pragu velike pobjede, da bi Dinamo u dvije minute preokrenuo na 2:1 golovima Filipa Benkovića (89) i Angela Henriqueza (90+1), a triler na Poljudu okončao je u 94. minuti pogodak Ercega s bijele točke.
 
> Carrillo: Ljude ne možeš prevariti
 
> POGLEDAJTE KAOS U ZADNJIM MINUTAMA Igrači se potukli, je li Hajduk oštećen za penal?
 
Međutim, svašta se događalo na Poljudu u posljednjim minutama te lude utakmice. Splićani tvrde da ih je sudac Pejin u dva navrata teško oštetio. Kod izjednačujućeg gola Dinama, kad nije svirao zaleđe čak trojice igrača u modrom, te u zadnjim sekundama dvoboja kad duel između Ercega i Sigalija nije okarakterizirao prekršajem za najstrožu kaznu. Pejin se očito nije usudio svirati dva penala za Bijele u samo dvije minute.
 
Što se tiče prvog spornog gola Dinama, sudeći prema snimci, sve je jasno. Dinamo je izveo slobodan udarac, lopta je ubačena u kazneni prostor Hajduka, a u trenutku upućivanja lopte tri ili čak igrača u modrom bila su prva do Stipice. 

Pročitajte više