Ovo je njegov kraj u Realu? Sedmi najskuplji nogometaš svih vremena dosađuje se na klupi

Screenshot (Youtube)

U SRPNJU 2014. godine, nakon spektakularno odigranog Svjetskog prvenstva, James Rodriguez stigao je u Real.
 
Monaco je za kolumbijskog veznjaka dobio 75 milijuna eura, što je sedmi najveći transfer svih vremena. Rodriguez je dobro počeo u Realu, u prvoj sezoni zabio 17 golova uz 18 asistencija, no dolaskom Zinedinea Zidanea sve se promijenilo.
 
Unatoč velikom broju ozljeda u veznom redu madridskog kluba, Kolumbijac ne dobiva priliku. U posljednje dvije utakmice protiv Atletica i Sportinga dobio je samo sedam minuta, svih sedam u madridskom derbiju. 
 
Cijelu utakmicu u Lisabonu odgledao je s klupe, a španjolski mediji pišu o njegovom ponašanju na klupi i odnosu Zidanea prema njemu. Svi igrači s klupe dobili su priliku otići na zagrijavanje, osim skupo plaćenog Rodrigueza. 
 
Svi su uvjereni da će već u siječnju napustiti Madrid.
 
"Zidane ga uopće ne primijeti. Oslanja se na Isca ili Kovačića koji daju sve od sebe na treninzima. Pa Kovačić na treninzima blista, Nacho također, a James?! On odradi jedan trening dobro pa na sljedeća dva bude grozan. I tako stalno", piše OK Diario.
 
Osim nezalaganja na treninzima, James se sve češće žali novinarima kako je u drugom planu kod Zidanea i kako želi igrati više u momčadi europskog prvaka.
 
"Želim igrati više, ali to nije moja odluka. Zna se tko odlučuje, a odnos između mene i trenera nije loš kao što se priča, već je prilično normalan", kaže kolumbijska zvijezda koja je ove sezone odigrala tek 499 minuta.
 
Mogao bi ga spasiti Jose Mourinho, koji ga je spreman dovesti u Manchester United za 40 milijuna eura. 
 

Pročitajte više