Jesu li se Englezi ovako rugali Modriću?

Screenshot


ENGLESKI izbornik Gareth Southgate i nakon dramatične pobjede (2:1) nad Hrvatskom u Ligi nacija nahvalio je Luku Modrića. Isto je radio i strijelac pobjedničkog gola Harry Kane. 

Ali izgleda da se Engleski nogometni savez ili barem netko iz protokola FA-a, odlučio sprdati na račun najboljeg veznjaka svijetu. Točnije na račun njegove visine.

Jer prilikom izlaska na teren, hrvatskom kapetanu Modriću, koji ima tek 172 centimetra, dodijeljen je najviši dječak kao pratitelj. Gotovo 30 centimetara viši Lovre Kalinić, dobio je pak najnižeg klinca. 

Ovaj detalj primijetili su brojni gledatelji utakmice na Wembleyu, a scena kako Modrića prati dječak koji mu može biti sin, ali i nositi njegovu odjeću, postala je hit na društvenim mrežama.

Tamo se podsjeća kako ovakav potez Engleza teško može biti slučajan jer upravo su na Wembleyu isto napravili još nižem (163 centimetra) talijanskom krilnom napadaču Lorenzu Insigneu. On je dobio dječaka od kojeg se praktično nije vidio kada su se igrači postrojili prilikom intoniranja himni:

Hrvatska izgubila protiv Engleske Himna na Wembleyju

Atmosfera nakon utakmice: Wembley uoči utakmice

Pročitajte više