JUNIORI LOKOMOTIVE ISPALI IZ LP-a Željezničar na račun gola u gostima prošao dalje

Foto: NK Lokomotiva

MLADI nogometaši Lokomotive su u sklopu 2. kola juniorske Lige prvaka (dijela ždrijeba koji se igra po nokaut fazi) pred četiri tisuće gledatelja na sarajevskoj Grbavici remizirali sa Željezničarom 0:0 i zbog pravila gola u gostima ispali iz natjecanja. Podsjećamo, utakmica u Zagrebu završila je 1:1.
 
Premda Lokomotiva može žaliti, treba reći da je sarajevska momčad u ove dvije utakmice pokazala mnogo bolji nogomet i zasluženo se plasirala u sljedeću rundu. 
 

Željezničar je u prvih 45 minuta nadigrao goste, imao je veliku prednost (17:4) u udarcima prema vratima, a jedinu pravu priliku Lokosi su imali na otvaranju drugog poluvremena. Bio je to čisti zicer. 
 
Dunić je izašao sam na Dujmovića, ali se onda spetljao u mat-situaciji. Slabo je zahvatio loptu i promašio cijela vrata. Nakon toga sve je pripalo Željezničaru i samo je odlični golman Vasilj zaslužan što se Lokomotiva kući vraća bez primljenog gola.
 
Željezničar (4-2-3-1): Dujmović - A. Šehić (od 74. Hasanović), Velić, Zilić, Beširević - Šabanadžović (od 90. Osmanović), Hajdarević - E. Šehić, Dacić, Žerić (od 65. Mujarić) - Mujagić.
 
Lokomotiva (4-2-3-1): Vasilj - Hujber, Jedvaj, Mersinaj (od 87. Itrak), Majcenić - Brezina, Rufati - Krajinović, Dunić (od 62. Skansi), Vinogradac (od 46. Dobrić) - Kastrati.
 

Pročitajte više