Jurčić: Mandžo je prava zvijer, a Komorski ugodno iznenađenje

DINAMOVI nogometaši u odličnoj atmosferi nastavljaju pripreme za nastavak sezone. Trener Krunoslav Jurčić ne skriva zadovoljstvo situacijom u "plavom taboru".

"Nakon godinu dana u Dinamu mogu reći da sam zadovoljan svim pripremama koje smo do sada prošli, kao i ovima. Nema negativnih vibracija i to je ono što je najvažnije. I do sada sam znao da je Mandžukić nevjerojatan na pripremama, uvijek je fizički spreman, ali sada vidim da jeprava zvijer", zadovoljno je rekao Jurčić.

"I Kramarić napreduje dosta brzo, a Dodo je prilagodio i postaje sve bolji. Ugodna iznenađenja su Komorski i Mlinar. Za Vrsaljka i njegove mogućnosti znao sam i ranije, pa me nije iznenadio", dodao je trener aktualnih prvaka.

Jurčić je najavio kako će razgovarati s trenerom juniora i direktorom nogometne škole kako bi neki od juniora češće trenirali s prvom momčadi.

"Nemamo previše igrača, pa će nam neki od tih mladića trebati na prvenstvenim utakmicama. Znam da imaju obaveza s juniorima, pa ćemo to pametno rasporediti kako se ne bi ozlijedili", najavio je trener "Modrih". Uspješne pripreme dodatno su uljepšale izvedbe momčadi u prijateljskim susretima i pobjedama protiv Hiroshime i Cluja, zbog čega u Dinamu ne kriju optimizam uoči proljetnog dijela HNL-a.

Pročitajte više