Kahn kritizirao Klinsmanna: Bayern radi previše promjena u sastavu

BAYERNOVA legenda Oliver Kahn javno je kritizirao svog bivšeg suigrača, a danas trenera Bavaraca Jurgena Klinsmanna zbog prevelikih rotacija u momčadi.

Kahn je prošle sezone završio svoju grandioznu karijeru, a nedavno je i odigrao oproštajnu utakmicu. Njegovom nasljedniku na vratima Bayerna Michaelu Rensingu baš i ne ide najbolje, pa su navijači otvoreno tražili Kahnov povratak među vratnice. Legendarni vratar za tako nešto nije htio niti čuti. Međutim, prati i dalje što se događa u njegovom klubu. Prati i komentira.

Ne sviđa mu se što je trener Klinsmann u posljednjoj utakmici protiv Bochuma na Allianz Areni, koja je završila rezultatom 3:3, ostavio Marka Van Bomella na klupi:

"Kapetan koji sjedi na klupi ne može ispuniti svoju rolu. Mark je u svojoj funkciji u tom slučaju potpuno oslabljen."

Kahn smatra da Klinsmann previše mijenja u momčadi:

"Svaki klub ima svoju filozofiju. No, ukoliko radite previše promjena u sastavu, to niti u jednoj momčadi ne može biti dobro."

Bayern je nakon dva uzastopna poraza, od Werdera u Munchenu 5:2 i Hannovera u gostima 1:0, protiv Bochuma podbacio treću utakmicu zaredom. Na ljestvici zauzima 11. mjesto, sa 7 bodova zaostatka za vodećim HSV-om.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više