FILIP HRGOVIĆ

Kako Hrgović ruši protivnike: Meksikanac nije znao gdje je, noge su mu se tresle

Foto: Hina

FILIP HRGOVIĆ noćas je obranio WBC internacionalni pojas nokautom protiv 26-godišnjeg Marija Heredije.

Meksikanac je bio najozbiljniji protivnik u karijeri Hrgovića koji nakon devet profesionalnih mečeva još ne zna za poraz. Herediju je riješio nokautom i unatoč ozljedi lijevog bicepsa protivniku nije dao šansu da ozbiljno zaprijeti. Uputio je nekoliko udaraca, ali nije naštetio Hrgoviću koji je taktički bio odlično pripremljen. Pojačavao je s udarcima, izmorio Herediju, a onda u trećoj rundi zaključio meč. Desnim direktom u bradu gurnuo je Herediju na konopce u kut i nastavio ga tući u seriji udaraca, sve dok Heredia nije izgubio ravnotežu. Noge su mu se počele tresti i pao je na leđa. Suci su odbrojavali, ali Hrgović je znao da se Meksikanac ne može oporaviti. 

>>> Zbog zakonskih restrikcija web portali nisu u mogućnosti emitirati snimku borbe, ali OVDJE možete pogledati Hrgovićev nokaut. 

Od devet borbi sedam je završio nokautom. Hrgović je davno najavio da želi biti kralj teške kategorije, a ta priča zvuči sve ozbiljnije. Promotor Eddie Hearn obećao je Hrgoviću da će ga ubaciti na spektakularni event u Saudijskoj Arabiji 7. prosinca, kada će se održati revanš Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza.  

 

Pročitajte više