Kalelarga puca od ponosa! Zadar je dao tri igrača za polufinale Lige prvaka

Foto: Twitter 

FANTASTIČNA je vijest da će Hrvatska u polufinalu Lige prvaka imati šest svojih predstavnika. Real, Juventus, Monaco i Atletico - svi oni u sebi imaju hrvatske krvi. U Monacu brani Danijel Subašić, za Atletico nastupa Šime Vrsaljko, dok Stara dama i Kraljevski klub u svojim redovima imaju čak dvojicu Hrvata – u Torinu Marija Mandžukića i Marka Pjacu, a u Madridu Luku Modrića i Matea Kovačića.

Danas su posebno ponosni u Zadru. Klub koji igra u trećoj hrvatskoj ligi za završnicu polufinala Lige prvaka dao je čak trojicu nogometaša koji su prve korake napravili na Stanovima - Subašića, Vrsaljka i Modrića. 

Suba je pobjedu opet posvetio tragično preminulom Hrvoju Ćustiću, s kojim je igrao u Zadru i koji je na Stanovima ostavio život. Slavio je u društvu obitelji i prijatelja, uz majicu s Hrvojevim likom i hrvatskom zastavom iz Zadra. 

"Samo Zadar!", napisao je na Twitteru vratar Monaca kojem cijeli dan stižu čestitke. Košarkaši Rok Stipčević i Marko Popović, NK Zadar, obitelj Ćustić... Cijela Kalelarga danas slavi svoje sportsko čudo. 

Pročitajte više