Kantrida ostaje bez predsjednika: Robert Ježić napušta NK Rijeku

NAKON što je pet godina "dijelio pravdu" na Kantridi, Robert Ježić odlučio je otići u nogometnu mirovinu. Najuspješniji predsjednik u povijesti NK Rijeke iduće sezone više neće voditi poslovanje kluba.

Kuloari već dugo raznose glasine kako Ježić razmišlja o odlasku i prije nekog vremena postalo je izvjesno da će Rijeka uskoro morati izabrati svog novog predsjednika, a sad je napokon i službeno obznanjeno da Ježić napušta Rijeku.

Autokratski predsjednik koji nametao svoju volju u apsolutno svakom aspektu poslovanja kluba na Kantridu je doveo i Zlatka Dalića kojem je dao odriješene ruke da s igračima radi onako kako misli da je najbolje. Dalić je ispunio očekivanja i stvorio rezultat, formirao momčad koja je izborila europske utakmice, pretvorio Anasa Sharbinija u "pokretninu vrijednu pet milijuna eura"...

No, veliko pitanje koje muči poklonike riječkog prvoligaša sada glasi - hoće li nakon Ježića otići i Dalić? Nakon Ježićevog odlaska mnoge će se stvari u Rijeci promijeniti, možda i trener bude jedna od njih.

P.V.
Foto: Index

Pročitajte više