UNITED - CITY 0:2

Keane i Neville se posvađali oko Uniteda: "Misliš da bi ti smio ovako igrati!?"

Foto: Screenshot

DUGOGODIŠNJI suigrači u Manchester Unitedu, Roy Keane i Gary Neville, nisu se složili u studiju Sky Sportsa oko nastupa njihova kluba u sinoćnjem derbiju protiv Manchester Cityja (0:2).

Momčad Ole Gunnara Solskjaera bila je potpuno nemoćna protiv gradskog rivala koji je tom pobjedom preskočio Liverpool na prvom mjestu i u zadnja tri kola ima vrlo lagan raspored te će najvjerojatnije obraniti naslov.

"U prvih pola sata City nije odigrao ništa i United je u tom periodu igrao solidnu utakmicu. To je trenutačno maksimum ove momčadi", rekao je Neville, a njegov nekadašnji kapetan ga je prekinuo:

"Jedan udarac u okvir, Gary. United je imao jedan udarac u okvir kod kuće", rekao je Keane.

"Ali to je ono što ova momčad može pružiti. Ne mislim da je jedan od Unitedovih igrača odigrao ispod svojih mogućnosti. To je njihov maksimum. Ajde, De Gea je obično u boljem izdanju nego što je bio", nastavio je Neville.

"Ti tvrdiš da su dali sve od sebe? Ono što je Fred napravio je varanje. Onako pustiti igrača da ga pretrči je varanje", ljutit je bio Keane.

Neville se nije dao smesti pa je nastavio u sličnom tonu, a Keane je izgubio živce nakon što je puštena snimka drugog Cityjevog gola kod kojeg je zakazala cijela Unitedova obrana. Osobito mu je teško pala igra Freda, veznjaka koji je igrao na sličnoj poziciji kao on.

"Pogledaj ovo, Gary! Šetaju po terenu. Fred izgubi loptu, što se svakome može dogoditi, i onda odustane. Pa kako možeš tako pustiti Sterlinga kraj sebe!? Zašto nitko ne pokušava ući u duel? Ako je ovo maksimum od svih igrača, onda je United u jako, jako velikim problemima", rekao je Keane, a Neville je pokušao objasniti da Unitedovi igrači kod tog gola nisu imali šanse.

"Gary, Gary, čekaj malo. Pa radi se o dva metra. Morao se pomaknuti dva metra da zatvori Sterlinga. Misliš da bi ti mogao tako igrati dok smo bili zajedno i da bismo ti oprostili? Naravno da ne bismo! Trči, zatvori to kao da ti život o tome ovisi!" vikao je Keane.

 

Pročitajte više