KEEGAN, SOUNESS I MCCLAREN PROTIV SUDACA

Kevin Keegan, Graem Souness i Steve McClaren bili su ogorčeni na suđenje u dvobojima 18. kola engleskog nogometnog prvenstva.

Keegan je ´poludio´ nakon što nije dosuđen kazneni udarac za Manchester City u susretu protiv Charltona (2:2). ´Sudac Pugh je slijep. Cijeli stadion je vidio jedanaesterac osim njega. Njegovo suđenje je bilo suludo,´ kazao je bivši izbornik engleske vrste.

Ništa blaži nije bio niti menadžer Blackburn Roversa, Graeme Souness. Blackburn je izgubio u dvoboju protiv Evertona (1:2), a ključni trenutak utakmice dogodio se kada je sudac Barber u 74. minuti isključio Lucasa Neilla. ´Od prve minute Barber je sudio katastrofalno. I to nije prvi put da ovaj sudac radi velike pogreške na štetu našeg kluba. Nepotrebno je isključio našeg igrača, što je odlučilo rezultat,´ rekao je Souness.

Pritužbe na suđenje u utakmici s Chelseaom imao je i strateg Middlesbrougha, McClaren. Pri rezultatu 1:1 Alen Bokšić sjajno je uposlio Szilarda Nemetha, koji je postigao pogodak, no sudac Messias poništio ga je zbog navodnog zaleđa. ´Szilard je bio par metara iza suparničke obrane. Sudac je to morao vidjeti. Poništen nam je regularan pogodak.´

Pročitajte više