HNL

Kek o glasinama da je blizu dolaska u Hajduk: Razmišljam samo o reprezentaciji

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell

RANIJE danas urednik slovenskog Dela Rok Tamše objavio je na svom Twitter profilu da Matjaž Kek, koji trenutno obnaša funkciju izbornika Slovenije, danas donosi odluku o tome hoće li ostati izbornik ili će karijeru nastaviti kao trener Hajduka. 

Kek je danas u podne održao konferenciju za medije na kojoj je poručio kako ne želi u ovom trenutku pričati o Hajduku jer bi to bilo neozbiljno te da će s ljudima u Savezu o svom ugovoru razgovarati tek na kraju kvalifikacija. 

"Trenutno razmišljam samo o reprezentaciji. Ne biram ništa, pregovori s reprezentacijom su odavno gotovi", poručio je Kek između ostalog.

Nije prvi put da ga se povezuje s Hajdukom

Kek je i ranijih godina bio želja Hajduka, 2019. je potvrdio da je dobio poziv s Poljuda, ali tada je tek postao izbornik Slovenije i nije želio napustiti reprezentaciju.

Sada je situacija drugačija, Slovenija pod Kekom ne briljira. Već je ispala iz kombinacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a Kek ima ugovor do kraja postojećih kvalifikacija, kako je i sam napomenuo.

Dakle, riječ je o ugovoru koji ne bi trebalo biti teško raskinuti zbog dolaska u Hajduk, ali očito je da Kek, baš kao i kad ga se povezivalo s Dinamom, ostaje vjeran Sloveniji. 

Pročitajte više