Kek posvetio pobjedu Miškoviću: "On je žrtvovao svoj novac, vrijeme i obitelj za klub"

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA je u posljednjem kolu grupne faze Europske lige slavila protiv talijanskog velikana Milana s 2:0 te tako završila svoj europski put ove sezone.

Slovenski strateg na klupi Rijeke prokomentirao je veliku pobjedu njegove momčadi.

"Ne pobjeđuje se Milan svaki dan, mislim da smo zasluženo pobijedili. Nedostajalo nam je sreće ove jeseni, a ovo je pobjeda znanja i htijenja. Svaka čast i čestitke igračima za slavlje u ovoj divnoj atmosferi", rekao je Kek i večerašnju pobjedu posvetio predsjedniku Rijeke Damiru Miškoviću.

"Nama je svima izuzetno stalo za predsjednika Miškovića koji je žrtvovao vrijeme, novac, obitelj da bi što više pružio klubu. Ja mislim da smo mu se nekako odužili ovom pobjedom protiv Milana. Pobjeda ne znači puno na ljestvici jer smo ranije ispali, ali ovo pokazuje da kad se držimo zajedno da možemo napraviti velike stvari."

Kek je bio oduševljen atmosferom na Rujevici.

"Jučer sam rekao da rasprodana Rujevica ukazuje na to da nešto dobro radimo. Atmosfera je večeras bila sjajna, kao i uvijek. Ranije nam je nedostajalo koncentracije, neću reći sreće, nije to sreća. Dobro smo prezentirali hrvatski nogomet."

Slovenac se sada okreće prema HNL-u.

"Čekaju nas još tri teške utakmice do kraja polusezone. Vraćaju nam se još neki bitni igrači, mi ćemo probati sve da se uključimo u borbu za naslov prvaka."
 

Pročitajte više