Kladionice uskraćuju isplatu unatoč regularnom rezultatu

UNATOČ činjenici da strane kladionice priznaju dobitke prekinutih utakmica u kojima je rezultat poznat, te da je "oko sokolovo" Goran Marić ustvrdio da je Dinamo u subotu dobio Zadar rezultatom 7:0, hrvatske kladionice neće isplatiti dobitak onima koji su se kladili na pobjedu Dinama.

Podsjetimo, susret posljednjeg kola Prve HNL između Dinama i Zadra prekinut je u 61. minuti jer su nogometaši Zadra nesportski isprovocirali čak četiri crvena kartona, a budući da je prema pravilima nogometne igre potrebno barem sedam igrača po momčadi, utakmica je prekinuta.

HNS je službeno potvrdio konačni rezultat, kao i to da utakmica nije prekinuta, već je njezin kraj bio u 61. minuti. Pregovori između kladionica potrajali su nešto duže, no isplata dobitaka još uvijek je samo tema razgovora među oštećenim igračima.
 
Čak su i igrači Dinama uplatili novac na vlastitu pobjedu, i to s dva ili više pogodaka razlike. Pravi timski igrači, na terenu i izvan njega, tako su ostali uskraćeni za nepoznat iznos. Izvori kažu kako je riječ o skromnoj svoti, koja bi im ipak sigurno dobro došla tijekom slavlja nakon dobivene utakmice.

Pročitajte više