HRVATSKA REPREZENTACIJA

Klasnić se od Rakitića oprostio posebnom fotografijom: Uopće nisi bio loš kako govore

Foto: Getty Images

IVAN RAKITIĆ jučer se oprostio od hrvatske reprezentacije, a danas se od njega opraštaju njegovi suigrači kojih je kroz godine bilo mnogo. 

Jedan od njih je Ivan Klasnić, koji je Rakitićev odlazak u mirovinu prvo komentirao za Index, a sada se osvrnuo na njega i na svom Instagramu.

''Od vas prvi put čujem tu vijest. Žao mi je, ali Ivan je dovoljno toga pokazao i dao je sve što je mogao za Hrvatsku. Vjerojatno je odlučio tako jer želi još koju godinu igrati za Sevillu i svjestan je da je pritisak veliki, da je jako teško u njegovim godinama jednako kvalitetno igrati na dva fronta. Mogu samo reći da sam mu zahvalan što mi je bio suigrač i da trebamo svi biti ponosni što je jedan takav igrač odlučio igrati za Hrvatsku, a ne za Švicarsku", rekao nam je Klasnić, a na Instagramu je objavio sljedeće:

"Dragi moj brat, prošlo je nekoliko godina od ove fotografije. Tada sam ti morao pokazati neke stvari, kako to sve funkcionira s nogometom. Brzo si ti to shvatio i uopće nisi bio toliko loš kako svi govore. Mogu zamisliti da ti nije bila laka odluka da više nećeš nosite naš sveti dres. Zahvaljujem ti na svakom trenutku koji sam smio provesti s tobom na terenu i zahvaljujem ti za sve što si napravio za našu Hrvatsku. Od srca ti želim sve najbolje! Tvoj Brat".

Pročitajte više