Klopp potvrdio Petrićev odlazak: Žao mi je, ali nismo ga mogli zadržati

HRVATSKI nogometni reprezentativac Mladen Petrić od subote je član HSV-a. Tako tvrde gotovo svi njemački mediji; Die Welt, Bild, Ruhr Nachrichten...

Borussia Dortmund i HSV dogovorili su transfer, kako navode njemački novinari, prema kojem će hrvatski napadač vrh napada hamburške momčadi činiti s Ivicom Olićem, a u suprotnom smjeru Borussija je poslala Egipćanina Mohameda Zidana i 4.5 milijuna eura.

Napadač hrvatske reprezentacije istinsko je pojačanje kluba koji je početkom kolovoza ostao bez Rafaela van der Vaarta. Nizozemski reprezentativac već se udomaćio u Real Madridu, hrvatski bi, pak, to ubrzo trebao napraviti u Hamburgu.

Petrić je u dortmundskog Bundesligaša došao 2007. godine iz švicarskog Basela i u 29 utakmica postigao 13 pogodaka.

Trener dortmundske Borussije Jürgen Klopp potvrdio je uoči dvoboja protiv Bayera u Leverkusenu da je je njegov klub zamijenio Mladena Petrića za Mohameda Zidana u HSV.

"S Mladenom Petrićem sam bio sasvim zadovoljan, a uspostavili smo i vrlo korektan odnos. Nesreća je što su u HSV-u zapeli za njega, a kad oni za nekoga zapnu, onda se mi tome jako teško možemo oduprijeti", naglasio je plavokosi trener dodavši:

"Mislim da smo ipak izvukli najbolje što smo mogli iz postojeće situacije. Dobili smo za Petrića dobrog igrača i još nešto novca!"

D.C./Totalsport
Foto: Index

Pročitajte više